Елекс Тракия

Фирма за фирмите

Продукти

Количка

No items in cart

Статични

Индустриални PC-базирани, новa генерация ръчни, претеглящи, ценообразуващи и етикетиращи системи, използващи Windows вграден софтуер.
Използването на най-новите технологии, заложени в архитектурния дизайн на системите, осигурява пълна интеграция със съществуващите DIGI системи, двупосочни съобщения във формат XML, което ще осигури събиране на данни в бек офис сървъра, както и онлайн програмиране и мониторинг. Цветен сензорен екран за лесно и бързо програмиране и избиране на артикули (PLU).

Универсални претеглящи, ценообразуващи и етикетиращи системи могат да бъдат използвана в широк спектър от приложения и настройки, в почти всички екологични среди в рамките на хранително-вкусовата промишленост – от съществуващите големи преработвателни предприятия до нови малки предприятия. Изборът на етикетиращи системи, претеглящи платформи, стойки и скоби гарантира съответствието и с болшинството съвременни производствени линии. Работят в режим на нормално, фиксирано и средно тегло, също и при директна продажба на продукти в търговската мрежа.

Могат да се инсталират като ръчни контролни везни или етикетиращи системи или дори, като обикновени контролни терминали за събиране на данни.

Интерфейс:
  • 1 USB port, 1 Ethernet printer port;
  • 1 Ethernet LAN port;
  • стандартно с два допълнителни портове на разположение;
Допълнителни опции:
  • Избор на етикетиращ принтер;
  • Мрежов хъб на разположение, за няколко етикетиращи устройства към един терминал;
  • Съвместимост с  различни платформени везни, подово-вградени и релсови везни, както и с други хардуерни компоненти;
  • Допълнителни изходи на разположение, включително допълнителен USB port и RS232 изход;
  • Опростена интеграция в съществуващи линии и настройки.

Претегляща система с принтер за предварително опаковани продукти модел DIGI DPS 5600

DPS 5600 е високопроизводителна претегляща и принтираща система за предварително опаковани продукти с редуцирано работно натоварване и лесно и опростено опериране, с възможност за намален разход на етикета за да се постигне по-ниска цена и по-малко влияние върху околната среда (linerless label).

Прочети още: Претегляща система...

Производители и партньори