Елекс Тракия

Фирма за фирмите

Продукти

Количка

No items in cart

Двукамерни машини

Двукамерната серия Titan се състои от мобилни, готови за използване устройства, чиято конструкция (с две вакуумни камери) дава възможност да се постигат много високи резултати в опаковането. Докато, автоматично се изпълнява цикъл на опаковане в едната камера, втората камера може да бъде зареждана с продукти за опаковане. Контролираното намаляване на съдържанието на кислород гарантира безопасни условия за съхранение и транспорт. Висококачествената обработка на отделните компоненти и  дългогодишния опит на производителя във вакуумните технологии, формират основата за оптимално съотношение цена-производителност.

Характеристики на видовете запечатване:Вакуум запечатването позволява безопасен  и чист  запечатващ шев. За да се постигне това, машините Boss са с различни уплътнителни системи за високо налягане, които са специално адаптирани, за да отговарят на материала и здравината на торбичката или консистенцията на продукта, който се пакетира.

BOSS гарантира високо качество на изхода на процеса на запечатване:

 1. Стандартно двойно запечатване:
  Тази система се използва за 90% от BOSS опаковъчните вакуум машини.
  Двойно запечатващия шев гарантира, че вакуумната торба е надеждно запечатана.
 2. Запечатване и рязане:
  С тази система, излишъкът от торбичката е отрязан. Процесът на запечатване се състой от два запечатващи  шева – опростен запечатващ шев и отрязващ запечатващ шев.
 3. Горно/Долно запечатване:
  В този случай, торбичката се запечатва от двете страни. Тази система се прилага, когато особено дебели вакуумни торби или алуминиеви торбички трябва да бъдат запечатани.
 4. Отделно регулиращи се рязане и запечатване:
  Тази система отрязва излишната дължина на торбата. Температурата на запечатване и температурата на рязане (А – В) може да се регулира поотделно. Това е важно, например, за термосвиваеми торби. Тази функция е достъпна само за машини, оборудвани с панел за управление Z 3000.

 

Производители и партньори