Елекс Тракия

Фирма за фирмите

Teraoka Seiko CO. LTD – ЯПОНИЯ

ЕЛЕКТРОННИ ВЕЗНИ -DIGI Намират широко приложение в производствени предприятия, складове и търговски обекти за точно и бързо претегляне, печатане на касов бон или етикет, различни отчети за извършени продажби по дата и час, информация за складова наличност по асортимент и цени. Варианти за разнообразни приложения и работа в мрежа.Принтиращи, етикетиращи и претеглящи модули DIGI – РС базирани конвейрни системи за динамично претегляне и етикетиране чрез интегриран принтер и етикетен апликатор. Автоматично опаковащи със стреч фолио, претеглящи и етикетиращи машини.

AW-5600FX

AW-5600FX е много малка и компактна стречопаковаща, претегляща и  етикетираща машина, която може да работи дори и в много малки помещения.

AW5600AT

Напълно интегрирани претеглящи, стречопаковащи, етикетиращи автомати от серията AW-5600, производство на Японската корпорация Teraoka-Seiko CO.Ltd. позната на пазара с търговската марка DIGI.

Компактна система за ръчно претегляне, модел DPS 5000

РС базираната система DPS 5000 е компактно решение за етикетиране и претегляне на предварително опаковани продукти с индустриално приложение, съчетаваща удобство и здравина.

Претегляща система с принтер за предварително опаковани продукти модел DIGI DPS 5600

DPS 5600 е високопроизводителна претегляща и принтираща система за предварително опаковани продукти с редуцирано работно натоварване и лесно и опростено опериране, с възможност за намален разход на етикета за да се постигне по-ниска цена и по-малко влияние върху околната среда (linerless label).

Ръчна претегляща и етикетираща система CM700

CM-700 e windows® базиран индустриален принтер, свързан с платформа S-WQ (6 kg, 15 kg, 30 kg). Възможност за връзка и на втори принтер TP-700 или друг windows® базиран принтер с Ethernet комуникация.

Ръчна претегляща и етикетираща система DPS 800s

DPS-800s е индустриална PC-базирана, новa генерация ръчнa, претеглящa, ценообразуващa и етикетиращa системa,  използваща Windows вграден софтуер.