Елекс Тракия

Фирма за фирмите

PMR – Италия

Eтикетираща техника: Автомачни, полуавтоматични, настолни за бързо ръчно поставяне на етикети върху продукти с различни форми – кръгли, плоски продукти; възможност за вграждане на допечатващ модул (сух, горещ, релефен) за печатане на различни данни (бар код, срок на годност) върху етикета преди етикиране; Етикиращи глави за фронтално или странично поставяне на етикети върху продукти с различна форма (монтира се върху вече съществуващ конвейер).

Автоматична етикетираща глава CLASSIC NEW

Етикетираща глава за фронтално или странично поставяне на етикети върху плоски, кръгли или конични продукти. Главата се монтира върху собствена колона, изработена от неръждаема стомана, с възможност за контрол по височина и ширина.

Автоматична етикетираща глава М3000eco

Ниско-бюджетен вариант на етикетираща глава за горно или странично поставяне на етикети върху плоски продукти. Главата се монтира върху собствена колона, изработена от неръждаема стомана, с възможност за контрол по височина и ширина.

Автоматична етикетираща машина M3005

Автоматична етикетираща система за поставяне на етикети върху всички видове кръгли продукти с използване на страничен контролер.

Автоматична етикетираща машина M3010

Автоматична етикетираща система M3010 с две етикетиращи глави за залепване на два етикета горе/долу и отпред/отазад. Подходяща за плоски, кръгли, овални и други продукти.

Полуавтоматична машина D100

Настолна машина, за бързо ръчно поставяне на прозрачни и цветни етикети с ширина от 10 до 100 mm.

Полуавтоматична машина D160

Настолна машина, за бързо ръчно поставяне на прозрачни и цветни етикети с ширина от 10 до 150 mm.

Полуавтоматична машина D160T/ D200T

Полуавтоматична машина, за бързо ръчно поставяне на прозрачни и цветни етикети с ширина от 10 до 150 mm (модел D160T), от 10 до 200 mm (модел D200T).

Принтер апликатор Extra LM

Автоматична етикетираща система с принтер апликатор за печат на етикети на ролка с термотрансферен печат, разлепване  и апликиране върху плоски, кръгли, конични продукти.

Принтер апликатор Extra PM

Автоматична етикетираща система с принтер апликатор за печат на етикети на ролка с термотрансферен печат, разлепване  и апликиране върху плоски, кръгли, конични продукти.